pixel

Політика конфіденційності

Товариство з обмеженою відповідальністю «А-ТРЕНД», юридична особа, належним чином зареєстрована (далі – Товариство) відповідно до Закону України “Про захист персональних даних” (№ 2297-VI від 10.06.2010) опубліковує дану Політику конфіденційності (далі - Політика), з метою визначення порядку збирання, використання та розкриття інформації, яку Ви надаєте ТОВ «А-ТРЕНД», використовуючи онлайн — платформу, що розміщена на Вебсайті за посиланням https://turbo.ua/. Будь ласка, уважно ознайомтеся з Політикою, тому що саме в ній вказані мета та підстави обробки Ваших персональних даних. Посилання у цій Політиці на «Товариство», «ми», «нас», «наш», «нам» означають ТОВ «А-ТРЕНД», яке можна ідентифікувати за наступною інформацією:

Товариство з обмеженою відповідальністю «А-ТРЕНД»
Юридична адреса: 04071, м. Київ, вул. Межигірська, буд.22
Поштова адреса: 04071, м. Київ, вул. Спаська, буд.5, кв. 17
IBAN: UA 563003460000026005096873901
АТ «АЛЬФА-БАНК»,
МФО 300346
ЄДРПОУ 44140683
ІПН 441406826569
Тел. +380507737823

Для кращого розуміння Вами умов цієї Політики, ознайомтесь, будь ласка, з визначенням термінів (понять), які використовуються в ній, а саме:

• Володілець персональних даних - юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки.
• Розпорядник персональних даних – юридична особа, якій Володільцем персональних даних надано право обробляти ці дані від його імені.
• Онлайн-платформа - це Вебсайт, що знаходиться, за посиланням https://turbo.ua/ за допомогою, якого Ви замовляєте, а Товариство надає послуги, у тому числі із залученням підрядників, партнерів.
• Обробка - будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням Онлайн-платформи.

1. Особливі умови обробки персональних даних.
• Володільцем Ваших персональних даних є ТОВ «А-ТРЕНД».
• В разі надання Вами своїх персональних даних з метою реєстрації на онлайн-платформі, ТОВ «А-ТРЕНД» виступає у якості Розпорядника персональних даних, які Ви надаєте.

2. Надання згоди на обробку даних.
• Надаючи Товариству свої персональні дані за допомогою електронних форм, розміщених на Онлайн-платформі, Ви надаєте свою згоду на обробку таких даних відповідно до умов даної Політики та цілей, встановлених в ній.
• Здійснюючи реєстрацію на Онлайн-платформі цим Ви підтверджуєте, що ознайомилися з цією Політикою і погоджуються з нею.

3. Персональні дані, які обробляє Товариство. Підстави обробки.
3.1. Ми починаємо обробляти Ваші персональні дані виключно після ознайомлення Вами з цією Політикою та наданням згоди на обробку даних. Початком обробки персональних даних є момент натискання «✓» при реєстрації на Онлайн-платформі.

4. Реєстрація.
4.1. Персональні дані:
- номер мобільного телефону;
- електронна пошта (email);
- ім’я;
- адреса проживання;
- дата народження.

4.2. Підстави.
4.2.1. Персональні дані необхідні для створення вашого особистого профілю на Онлайн-платформі, а саме:
- на зазначений Вами номер мобільного телефону буде приходити SMS-повідомлення для підтвердження реєстрації на Онлайн-платформі;
- нам необхідна інформація, щодо Вашого імені, щоб ми змогли звертатися до вас на ім'я, як усно (в телефонній розмові) так і письмово смс телефоном (email повідомлення). Зверніть увагу, що Вам не обов’язково вказувати Ваше повне ім’я (ПІП);
- інформація щодо Вашої адреси проживання Вашого необхідна нам для того, щоб показати адреси торгових закладів, в яких буде здійснено збір та подальше доставлення Вашого замовлення;
- за Вашим бажанням Ви зможете вказати дату Вашого народження для того, щоб додатково засвідчити, що Ви досягли віку з якого можна укладати цивільноправової угоди.
Одночасно наголошуємо, що факт реєстрації на Онлайн-платформі є підтвердженням того, що Ви досягли віку дієздатності.

5. Оформлення замовлення.
5.1. Персональні дані:
- адреса доставлення замовлення;
- номер мобільного телефону;
- банківські реквізити та дані платіжної картки.

5.2. Підстави:
- адреса доставлення. Для того, щоб доставити Ваше замовлення, нам необхідна інформація щодо адреси доставлення такого замовлення. Зверніть увагу, що адреса доставлення замовлення не обов’язково являється адресою реєстрації Вашого місця проживання;
- нам необхідно знати Ваш номер мобільного телефону, у разі необхідності зв’язатися з Вами для уточнення інформації про замовлення тощо. Ви також можете зазначити в коментарях до замовлення резервний номер мобільного телефону, на який ми зможемо до Вас зателефонувати у випадку відсутності зв’язку основного номера мобільного телефону;
- якщо Ви виявили намір оплатити Ваше замовлення банківською карткою, Вам необхідно зазначити у відповідній графі: номер картки, термін дії та CVV код. ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, що Товариство не зберігає реквізити Ваших банківських карт та такі реквізити збираються ліцензійним платіжним оператором (банк — еквайр).

6. Комерційні повідомлення (повідомлення рекламно-інформаційного характеру).
6.1. Персональні дані:
- номер мобільного телефону;
- електронна пошта (email).

6.2. Підстави:
Персональні дані необхідні для відправлення комерційних повідомлень, що є невід’ємною частиною процесу користування послугами Онлайн-платформи. При цьому, Ви матимете можливість відмовитися від отримання комерційних електронних повідомлень та відписатися від них в момент отримання, своєю чергою відмовитись від текстових повідомлень (SMS) Ви можете шляхом звернення в службу підтримки за номером (099)0594351. Ви визнаєте, що відмова від отримання комерційних повідомлень може мати вплив на Вашу поінформованість щодо використання Вами послуг Онлайн-платформи.

7. Спеціальні категорії персональних даних.
7.1. Товариство не обробляє персональні дані, що стосуються расової чи етнічної приналежності, політичних переконань, релігійних або філософських вірувань, членства в професійних спілках. Також ми не здійснюємо обробку генетичних, біометричних даних для цілей Вашої ідентифікації. Товариство жодним чином не обробляє дані стосовно стану вашого здоров’я.

8. Кому ми можемо передавати ваші персональні дані?
8.1. З метою належного виконання взятих на себе зобов’язань щодо надання послуг, Товариство повинно передавати Ваші персональні дані третім сторонам, зокрема:
8.1.1. Нашим субпідрядникам, партнерам, юридичним та/або фізичним особам-підприємцям, які здійснюють збір, пакування, доставлення Вашого замовлення. Між Товариством та такими особами укладені угоди, метою яких є дотримання вимог конфіденційності щодо Ваших персональних даних.
8.1.2. Нашим субпідрядникам із надання технічних, платіжних та інших сервісних послуг. Такі субпідрядники не мають повноважень використовувати персональні дані з метою, що не пов’язана з наданням нами послуг Вам, як кінцевим споживачам. Між такими субпідрядниками та нами укладені угоди, метою яких є дотримання вимог конфіденційності Ваших персональних даних.
8.1.3. Ми також тісно співпрацюємо із третіми сторонами, які можуть бути одержувачами Ваших персональних даних, такими як, наші партнери – соціальні мережі, які можуть забезпечувати Вас послугами зв’язку, наприклад, підключення інформації у вашому акаунті (обліковому записі) від їхніх соціальних мереж до нашої Онлайн-платформи;
8.1.4. Персональні дані можуть бути передані учасникам та/або іншим афілійованим особам Товариства.
8.1.5. Ми можемо надати відомості про ваші персональні дані за наявності обґрунтованого та законного запиту від контролюючих органів та судових інстанцій (як внутрішніх, так і закордонний, міжнародних).

9. Технічні та організаційні засоби захисту персональних даних.
9.1. З метою уникнення випадків несанкціонованого доступу до Ваших персональних даних, а також неправомірного їх знищення, зміни, блокування, копіювання, поширення та інших неправомірних дій третіх осіб, Товариство використовує перевірені технічні засоби захисту передачі та зберігання таких даних.
9.2. Ми також вживаємо ряд організаційних заходів щодо захисту Ваших персональних даних.
9.3. Товариство дотримується принципу мінімізації персональних даних. Ми обробляємо тільки ті персональні дані, які нам необхідні для надання послуг та на обробку яких Ви надаєте нам свою згоду.

10. Права субʼєкта персональних даних.
10.1. Згідно з законодавством України, що стосується персональних даних, Ви маєте такі права:
10.1.1. знати про джерела збирання, місцеперебування своїх персональних даних, мету їх обробки, місцеперебування або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим особам (за наявності письмового документа, що підтверджує повноваження такої особи), крім випадків, встановлених законом;
10.1.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
10.1.3. на доступ до своїх персональних даних;
10.1.4. отримувати не пізніше як через тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
10.1.5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
10.1.6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
10.1.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
10.1.8. звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
10.1.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10.1.10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
10.1.11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
10.1.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
10.1.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
10.2. Просимо Вас звернути увагу на те, що реалізувати права, які визначені в підпунктах 10.1.2., 10.1.4., 10.1.6., 10.1.10., 10.1.11., 10.1.12 цього Розділу, Ви можете шляхом надіслання запиту, листа, застереження або іншого повідомлення в довільній формі на електрону адресу [email protected] Важливо, що анонімні листи, запити та інші звернення не розглядаються. З метою уникнення випадків шахрайства представник Товариства вправі домогтися у Вас документи (скан-копії таких документів), що підтверджують Вашу особу.
10.3. Товариство доводить до Вашого відома, що компетентним органом із захисту персональних даних в Україні є Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, до якого Ви можете звернутися, якщо вважаєте, що було порушено Ваші права у відносинах, пов’язаних з обробкою персональних даних.

11. Політика безпеки передачі реквізитів платіжної картки/політика безпеки.
- При оплаті замовлення банківською картою, обробка платежу (включаючи введення номера карти) відбувається на захищеній сторінці процесингової системи. Це означає, що ваші конфіденційні дані (реквізити карти, реєстраційні дані та ін.) не надходять до нас, їх обробка повністю захищена і ніхто не може отримати персональні та банківські дані клієнта.
- При роботі з картковими даними застосовується стандарт захисту інформації, розроблений міжнародними платіжними системами Visa та MasterCard - Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS), що забезпечує безпечну обробку реквізитів Банківської карти Власника. Застосована технологія передачі даних гарантує безпеку по операціях з банківськими картами шляхом використання протоколів Secure Sockets Layer (SSL).

12. Набрання чинності цієї політики та порядок внесення змін.
12.1. Ця Політика набирає чинності з дня її опублікування на Онлайн-платформі.
12.2. Товариство вправі вносити зміни та доповнення до цієї Політики в односторонньому порядку.
12.3. У випадку, якщо Ви не згідні з будь-якими змінами положень цієї Політики, Ви зобов’язані припинити використання Онлайн-платформи. Факт продовження використання Вами Онлайн-платформи після внесення змін до неї означає, що Ви погоджуєтесь з прийнятими змінами та/або доповненнями до цієї Політики та на подальше використання Онлайн-платформи відповідно до Політики з урахуванням внесених змін.

Куди їдемо?

Давай перевіримо, доставляємо ми продукти на твою адресу